analoog • het tweede rolletje

Nu mijn analoge camera zo licht is neem ik hem praktisch overal mee naartoe wat resulteert in het feit dat ik weer super snel rolletjes volschiet! (Vind ik leuk :) (het kost alleen wel veel geld maar ach)) Ik vind het heerlijk om weer wat meer analoge foto’s te maken en meer na te denken over wanneer ik wel of niet een foto maak.
Dit rolletje gebruikte ik twee maanden lang en het was zo gek om weer te bekijken wat ik ook alweer op de foto gezet had. De ochtend dat ik weer een nieuw rolletje in mijn camera deed lag er een super dik pak sneeuw (en was ik erg blij – sneeuw is leuk (en er was al jaren niet zoveel meer gevallen)), maar we hebben ook al een week gehad dat het rond de twintig graden was. Zo raar.

En verder: we zijn alweer over de helft van april en sinds gistermiddag heb ik (een weekje) meivakantie! Blok vier is het laatste blok van dit jaar en er komen zoveel vrije dagen in voor, dus dat is wel lekker. Ondanks het feit dat ik de twee weken hiervoor thuis aan het werk was is het toch even fijn om even helemaal geen school te hebben (al moet ik eigenlijk beginnen met leren voor mijn tentamen die er al snel aankomt, maar dat schuif ik nog maar even voor me uit). We gaan een weekend naar Friesland en Schiermonnikoog en verder ga ik gewoon lekker relaxen en leuke dingen doen.

Ik vind het zo gek om te bedenken dat ik een jaar geleden nu super druk aan het leren (en aan het stressen) was. (Voor iedereen die dit jaar eindexamen doet: alvast heel veel succes! (Het lijkt een super big deal maar achteraf vond ik de se’s moeilijker dan de eindexamens.)) Nu heb ik gewoon weer ‘normaal’ vakantie en duurt het nog maar acht weken tot ik de laatste werkschouw van dit jaar heb, daarna heb ik nog twee weken project en dan is het alweer zomervakantie? Ik vind het zo’n fijn vooruitzicht dat het steeds dichterbij komt (ja, zelfs de werkschouw) – ik wil gewoon erg graag de zekerheid van al mijn studiepunten (= propedeuse) gehaald hebben en weten dat ik nog drie jaar kunstacademie mag doen. Ik weet echt pas op het allerlaatste moment of ik alles wel haal (ik heb mijn beoordelingen pas de week voor de werkschouw (ik krijg mijn studiepunten per half jaar)), maar de derde ‘beoordelingsweek’ ging heel goed dus ik heb er wel vertrouwen in. :)

Goed, tot zover even een mini update die totaal niks met deze foto’s te maken heeft, maar ik weet verder gewoon nooit zo goed wat ik er nou over moet schrijven.

geniet van je meivakantie (als je die hebt)!

5 Comments

 1. Anna 21 april 2017 / 12:48

  Je foto’s zijn leuk geworden! Het heeft echt zo’n vintage look. Vet leuk (:
  Heel veel plezier in je vakantie en op Schiermonnikoog etc. Ik moet inderdaad aan de bak hehe. Eindexamens enzo.
  Leuk weer een blogpost! ;)

  Groetjes, Anna

 2. Anna 21 april 2017 / 15:16

  Wat een leuke foto’s! En school komt vast wel Goed!

 3. Laura 21 april 2017 / 15:44

  Hopelijk haal je het! Ik heb er alle vertrouwen in. Ik ga zo weer verder met examens maken enzooo, blergh. En deze analoge foto’s zijn weer zo tof! Lov it.

 4. britt 23 april 2017 / 10:15

  WOW eline, het was heel even erg gek om jou zonder die ponyfrou te zien, haha. Ik ben het al zo gewend ondertussen, ofzoiets? En ja joh, eline je haaaaaalt dat jaar, zeker en vast! (((:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *