Hotspot • All the Luck in the World

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Gistermiddag besloot ik na de opluchting gekregen te hebben dat ik mijn analoge camera (inclusief rolletje) niet gesloopt had (hierover binnenkort meer), All the Luck in the World een bezoekje te brengen, omdat ik eigenlijk wel zin had om nu eindelijk eens een hotspot artikeltje online te gooien. Ik had een beter tijdstip uit kunne kiezen (zaterdagmiddag in Utrecht = enorme drukte), maar uiteindelijk lukte het me om wat leuke plaatjes te schieten in dit enorm kleine en schattige winkeltje (waar je onder andere voor vintage, design, sieraden en woonaccessoires terecht kunt). Benieuwd?

atlitw 6 Processed with VSCOcam with hb2 presetatlitw 2 Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset atlitw 1Processed with VSCOcam with hb2 preset atlitw 7Processed with VSCOcam with hb1 preset atlitw 4Processed with VSCOcam with hb2 presetatlitw 3Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetatlitw 5

Ik ontdekte dit winkeltje toen ik vlak voor moederdag nog last-minute op zoek was naar een cadeautje (ik ben zo enorm slecht in cadeautjes kopen en er gaat altijd zo veel gestress vooraf bij mij). Gek genoeg heb ik er nog nooit iets gekocht, maar mijn gevoel zegt dat daar binnenkort wel verandering in gaat komen.

Vandaag doe ik niet zo enorm veel behalve een Once Upon A Time marathon te houden. Seizoen vier van mijn favoriete serie staat sinds vanochtend op Netflix, en ik heb er een jaar op gewacht. Zodra ik dit artikeltje publiceer ga ik dan ook meteen ontbijten met Netflix op.

Dit weekend is mijn eerste schoolvrije weekend sinds tijden. Morgen start de laatste PWS-week en het voelt voor mij een beetje als vakantie (ik hoef alleen maar een verslag te maken en vooral enorm veel te tekenen (het geïllustreerde brugklasgids-idee is namelijk doorgegaan)), zeker als ik geregeld krijg dat ik thuis mag werken komende week. Ik vind het heerlijk dat we even een onderbreking van lange dagen in saaie klaslokalen hebben.

WAT DOEN JULLIE VANDAAG?

22 Comments

 1. Eline 27 september 2015 / 11:15

  Wat een ontzettend leuk winkeltje! Het ziet er allemaal zo schattig uit en ik word er hebberig van! Geniet van je week

 2. Britt • Annebrittures 27 september 2015 / 11:34

  Oooh, Eline, prachtige foto’s heb je gemaakt! Net zoals je foto’s van Swan Market, die zagen er zo rustig uit. terwijl toen ik naar de Swan Market ging het er echt ontzettend druk was. Zo gek dat er niet van dit soort winkeltjes zijn in België en ze in Nederland als paddenstoeltjes uit de grond schieten. Geniet van je Netflix marathon, die heb je wel verdient na een maand school. Fijne zondag!

  • Eline 27 september 2015 / 13:08

   Toen ik ging was het ook belachelijk druk hoor! Maar ik moest en zou foto’s maken, dus het was gewoon een kwestie van instellen, tienduizend keer klikken en hopen op foto’s waar geen andere mensen op stonden :) (en uiteindelijk lukte dat best redelijk) X

 3. Mei Qi 27 september 2015 / 12:14

  Oeh, wat is er met je camera gebeurt? En wat een leuke hotspot! Mooie foto’s heb je ook gemaakt! Een keertje alleen maar films kijken mag ook wel :). Ik heb over 1,5 week toetsweek, blegh. Ik ga vandaag leren en huiswerk maken.

 4. Janna 27 september 2015 / 13:41

  Wat een ontzettend schattige hotspot! Hele mooie foto’s ook, ik word er weer helemaal vrolijk van :)

 5. Kim 27 september 2015 / 16:42

  Wat een mooi en lief winkeltje, prachtige foto’s, en leuk om je schrijfsel te lezen. <3 Ben benieuwd naar je analoge camera trouwens! Ik heb er laatst 1 gekocht bij de kringloop met drie lenzen erbij voor 2,50 (!!!!!) en heb het zelfde probleem. Nu ben ik zo'n dom kind geweest om te 'proberen' mijn camera zelf te maken en dat is iets wat ik gewoon niet had moeten doen, ik huil er nog steeds om..

 6. Daphne 27 september 2015 / 17:35

  Oh, ik word zo gelukkig van dit soort winkeltjes! Fijne foto’s heb je inderdaad gemaakt. I WANT IT ALL! :)

 7. Silvana 27 september 2015 / 19:47

  Waaauw, wat een ONTZETTEND mooi winkeltje. Helemaal mijn ding! Helaas zitten dit soort dingen altijd best ver van mij vandaan, maargoed; des te meer reden om een keertje naar Utrecht te gaan. (:

  • Eline 27 september 2015 / 20:05

   Er zit er ook een in Amsterdam, mocht dat dichterbij zijn! Maar je moet inderdaad gewoon een keertje naar Utrecht gaan :)

 8. Elena 27 september 2015 / 21:32

  Oh, wat een mooie foto’s. Het ziet er daar echt ongelofelijk gezellig uit! Al die fijne plantjes! Love it!

 9. Lobke - Lovali 28 september 2015 / 16:19

  Oh wat is dit een leuke plek. En wat heb je hem zo leuk op foto gezet! Ik wil hier heel graag naartoe gaan! Net als alle andere hotspots die jij op je blog zet! Hopelijk heb je genoten van je netflix marathon, want eigenlijk is dat best wel een goed idee! Xxx

 10. Sincerely Lara 29 september 2015 / 11:37

  Ziet er gezellig uit binnen! Too bad, dat ik vorige week in Utrecht was en hier niet vanaf wist, anders was ik zeker even langs gegaan!

 11. Arjanne 29 september 2015 / 21:37

  Oh, zo leuk! Ik ben een keer in het filiaal in Amsterdam geweest, echt gewoon love on the first sign, die hele winkel is prachtig!

 12. Dilys 30 september 2015 / 18:43

  Dit ziet er zo leuk uit! Ook die dierenstickers (of wat zijn het?) op de muur, en obviously alles wat er verder te koop is. Maarja, een winkeltje waarin de naam is getypt in Arsenal White kan ook alleen maar heel awesome zijn!

 13. Moniek 1 oktober 2015 / 12:36

  Wat een prachtige foto en wat een ontzettend leuk winkeltje! Hele mooie blog heb je!

 14. laura 1 oktober 2015 / 20:49

  Wat een pretty stuff daarbinnen! Ik heb ook echt zo’n winkletje in ons dorp nodig zeg!! x

 15. Annemijn 3 oktober 2015 / 17:42

  DIT IS ECHT MIJN FAVORIETE WINKEL IN HEEL UTRECHT omg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *