hotspot • nibbles (nijmegen)

image

Afgelopen vrijdag bezocht ik samen met mijn moeder en tante een stad die ik nog niet kende; Nijmegen. Nijmegen is echt een ongelooflijk leuke stad en we hadden dan ook een hele fijne dag. We sloegen de meeste grote ketens over en bezochten heel veel schattige winkeltjes en koffietentjes (waar ik vooral foto’s van het interieur (of eigenlijk exterieur) in plaats van koffie te drinken), aten ijsjes die als een volledige maaltijd doorkonden, en maakte ik eigenlijk amper foto’s met mijn camera (die ik dus een soort van de hele dag voor niks met me meesleepte). Verder kocht ik nog wat kleding (zowel vintage als nieuw (want sale)).

Toen we ’s middags aankwamen in Nijmegen was het al lunchtijd, en we ploften neer bij het eerste terrasje wat we tegenkwamen (we hadden best wel trek). Dit terras hoorde bij het restaurant(je) Nibbles. We (of eigenlijk mijn moeder) ontdekte(n) pas nadat we onze broodjes op hadden hoe leuk het er binnen uit zag.

image image image image nibbles imagenibbles 2image image image image image image image image

’s Middags aten we hier dus al heerlijk (de broodjes zijn écht aan te raden – verder is hier onder andere yoghurt met huisgemaakte granola en fruit op de kaart te vinden) en na de rest van de dag Nijmegen verkend te hebben kwamen we hier ’s avonds terug. Het hele terras zat al vol jammer genoeg (we kwamen ook iets te laat aan), maar we waren bereid even te wachten. Uiteindelijk besloten we maar gewoon binnen te gaan zitten, in een gezellige serre met heel veel planten en leuke lampen. Qua temperatuur was het prima te doen (helemaal niet benauwd gelukkig) en het was erg gezellig.

Nibbles bleek een tapasbar te zijn, en wat waren we blij dat we per toeval een heel fijn tapastentje gevonden hadden. Het eten was wederom heerlijk (hier heb ik met mijn camera geen foto’s van gemaakt – maar op mijn instagram is het avondeten wel te bewonderen) en het personeel ongelooflijk leuk en vriendelijk (ook toen ik ’s middags een beetje aarzelend vroeg of ik hier foto’s mocht maken). Kortom: mocht je ooit in Nijmegen zijn en op zoek zijn naar een leuk plekje om te eten, ga hier heen. Maar echt.

16 Comments

 1. luna 26 juni 2016 / 20:10

  Omg dit ziet er zo leuk uit! Fijn dat jullie zo’n leuke dag gehad hebben. <3 Wil je echt graag weer zien! Biiiiiiiiijjjjjna vakantie. Minder dan 24 uur nog :)

 2. Britt 26 juni 2016 / 21:20

  Oh, hoe leuk ziet dit eruit?? Wow en huh je hebt toestemming gevraagd of je foto’s mocht maken? Ik dacht echt dat je zoiets gewoon hup deed, haha. Regel je dat dan op een moment dat er niemand is, alleja, dat het nog niet open is? (Ik snap het hele hotspot gebeuren niet zo, haha.) Ik ga echt nu op je insta kijken naar je avondeten.

  • Eline 26 juni 2016 / 21:31

   Haha, ineens foto’s gaan maken zonder iets te vragen zou een beetje raar zijn, ik vraag het altijd! (Ik blijf het alleen een beetje ongemakkelijk vinden maar meestal reageren ze zo enthousiast dat het al niet meer uitmaakt.) En nee hoor, het was gewoon open (ik maakte deze foto’s na onze lunch), we ontdekten het ook per toeval en anders zou het best onhandig zijn (van te voren alles op zoeken en mailen ofzo? volgens mij wordt dat nooit gedaan) ;) X

 3. Mei Qi 27 juni 2016 / 18:39

  Oh wat ziet dat er leuk uit! Als ik de naam lees moet ik gelijk denken aan die nibble chips (of hoe je dat schrijft) weet je wat ik bedoel? Met zo’n eekhoorntje erop of zo iets. Maar je foto’s zijn zo leuk!! Ik kom af en toe in Nijmegen dus hier moet ik ooit een keertje naar toe!

 4. Klaske 27 juni 2016 / 20:20

  Ook ik ga het nog even zeggen, wat ziet dit er leuk uit! Wanneer ik een keertje in Nijmegen ben, wil ik hier hoe dan ook heen. En ik ga nu even op je Instagram kijken voor je foto van het eten, heb ‘m denk ik wel gezien, maar kan het me niet meer herinneren, oeps. Oké ik heb gekeken en het ziet er heel heel goed uit aaah. Liefs

 5. Laura 28 juni 2016 / 09:54

  Echt zo’n eetplekje waar je elke dag wel zou willen eten. Ziet er zo fijn uit!

 6. Luna 1 juli 2016 / 16:46

  Dat ziet er echt tof uit daar! Ik wil ook nog een keertje naar Nijmegen.

 7. Florence 3 juli 2016 / 17:12

  Leuke sfeerbeelden en hotspot! Helaas woon ik in België :(

 8. Kim 5 juli 2016 / 15:24

  Ziet er echt heel leuk uit! Ben super vaak in Arnhem, nu heb ik de neiging om gewoon een keertje in de trein te blijven zitten die door gaat naar Nijmegen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *