hotspot/event • flavourites feest

Gisteren ‘doorbrak’ ik even mijn routine van het hele weekend blokken (dat is namelijk hoe mijn leven er op dit moment uitziet (wat de afwezigheid hier ook verklaart) – maar ik heb nog maar twee weken les, het einde komt langzaam dichterbij), en wel met een goede reden: het was weer tijd voor een van mijn favoriete festivals van het jaar: Flavourites Live!

Dit keer echter omgetoverd tot Flavourites Feest en het was in Utrecht in plaats van in Amsterdam (yes): Flavourites bestaat namelijk tien jaar. Wat houdt het precies in? Flavourites is een super leuk platform waar allerlei schattige webshops zijn aangesloten. Een keer per jaar komen al die webshops een heel weekend samen in Amsterdam, en kun je Flavourites dus live meemaken.
Samen met mijn moeder kwamen we er aan het begin van de middag aan, om er even een paar leuke uurtjes te besteden.

En zo bestond onze hele middag uit rondstruinen in een mooie fabriekshal en naar allerlei schattige shops kijken. We dronken een cappuccino en aten appelcake, ik kletste wat met een lieve illustrator toen ik een nieuw schetsboek afrekende, waarna we onze tocht vervolgden tot we de hele hal gehad hadden. Het was weer even leuk als de voorgaande keren (en best wel fijn om even in een andere omgeving te zijn).

wat ik kocht:

Ik kwam natuurlijk niet met lege handen thuis: ik kocht een heel fijn nieuw schetsboek (nu moet ik degene waar ik nu in bezig ben alleen nog even volmaken), een schattige stickerset voor als er weer wat mensen bestellen op Etsy en toen we zo goed als weggingen kwam ik deze prachtige tas tegen. Ik was er binnen twee minuten uit dat deze ook maar mee naar huis moest.
Het was een hele fijne middag. (En nu moet ik dus weer verder aan school.)

ben jij wel eens bij flavourites live geweest?

(P.S. Mocht je zo enthousiast zijn: het is vandaag ook nog! Het is in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, een kaartje aan de deur kost 12.50!)

7 Comments

 1. Merle 21 mei 2017 / 19:11

  Wow, dat ziet er leuk uit! Ik had er geen idee van dat er zoiets bestond! Ga ik zeker onthouden voor volgend jaar :D

 2. Benthe 21 mei 2017 / 22:27

  Jaaa hier ben ik vandaag ook geweest! Ik had eigenlijk nog nooit van Flavourites gehoord tot ik het vanochtend toevallig tegenkwam en bedacht dat ik erheen wilde gaan. Sindsdien zie ik overal blogjes over het evenement, te grappig. Mooie foto’s heb je gemaakt! Er waren ook zo veel fotogenieke hoekjes 😍. En toffe aankopen!

 3. britt 27 mei 2017 / 21:19

  Oeh wat leuk zeg! En ik kende het totaaal niet, nog nooit van gehoord zelfs, ziet er wel erg tof uit. (Hoe cute is je schetsboekje, oh)

 4. Arjanne 3 juni 2017 / 21:31

  Ahh wat leuk zeg, al die kleine creatieve bedrijfjes bij elkaar! Je tas is zo leuk, ik snap wel dat die knoop zo snel was doorgehakt :)

 5. Laura 9 juni 2017 / 18:37

  Wat een leuke tas! En, de naam ‘Flavourites’ vind ik ook zo tof. Klinkt heel fijn ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *