Outfit • ‘het lijkt wel herfst’

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– was mijn eerste gedachte toen ik gisterochtend uit mijn dakraam keek, en zag hoe somber het buiten was. Het was tien uur, om twaalf uur had ik met Luna in Utrecht afgesproken.
Het was niet de eerste keer dat we afspraken, dat was voordat de vakantie begon al gebeurd (toen ook nog samen met Jilles). Omdat het enorm gezellig was, maar we eigenlijk geen foto’s gemaakt hadden, besloten we nog een keertje af te spreken. (En namen we ons voor dit keer wél foto’s te maken.)

Het was vanaf de eerste minuut gezellig, en uiteindelijk stopte we voor het eerst even met kletsen toen we bij een poort uit kwamen, waar een enorm schattige tuin achter lag. We besloten dat dit het goede plekje was.

Processed with VSCOcam with hb2 presetfoto's met luna2 Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with b5 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with b5 preset foto's met luna

TOP H&M | DENIM JACKET VERO MODA| JEANS PULL&BEAR | SHOES PULL&BEAR | BACKPACK PULL&BEAR

Na de foto’s dronken we ijskoffie (ik althans, Luna een sapje) en aten we taartjes bij de Hema. Nadat we het ‘gewone gedeelte’ (de Oudegracht en alle bekende kledingwinkels die daar zitten) van Utrecht gezien te hebben besloten we de macarons in Hoog Catharijne (waarover we gelezen hadden op Laura’s blog, hihi) uit te proberen. Ze waren góddelijk.

Uiteindelijk belandden we op de Voorstraat. Ondanks dat we allebei behoorlijk vaak in Utrecht komen (Luna woont er, dan kun je ook niet anders ;)), hadden we de Voorstraat eigenlijk nog nooit goed verkend. We kwamen enorm leuke koffiewinkeltjes tegen, maar waren het er allebei over eens dat we na de Hema nog niet echt zin in iets hadden (en bovendien waren we allebei bijna blut, oeps).

Rond vier uur begonnen onze voeten pijn te doen, en besloten we dat het genoeg geweest was (voor nu dan, want voor herhaling vatbaar was het zeker). Luna ging terug naar haar fiets, ik naar het station (of nou ja, de bushalte). Het was een enorm fijne middag.

Eenmaal thuis verwisselde ik mijn herfstachtige outfit voor een short (van joggingbroekstof, meest comfortabele combinatie ooit) en een shirt met korte mouwen. Het mocht dan wel lijken op herfst, de temperatuur bewees toch echt dat het nog steeds zomer was.

HEB JIJ ZIN IN DE HERFST?

23 Comments

 1. Myrthe 19 augustus 2015 / 07:05

  Arg herfst, ik haat het, koud, nat, en het lijkt nog eeuwen te duren voordat de leuke december maand er weer aankomt.
  Haha, maar genoeg over mijn “haatrelatie” met de herfst. Een mooie plek is het zeker om foto’s te maken! En wat leuk dat jullie het zo leuk hebben gehad! De foto’s zijn goed gelukt! ^_^

 2. Lise 19 augustus 2015 / 09:29

  Dat plekje ziet er zo gezellig uit! Het lijkt wel ‘the secret garden’ (ken je die film?). Je hebt een leuk jeansvest aan :)

 3. Talitha 19 augustus 2015 / 09:29

  Hele leuke foto’s! Je outfit vind ik heel leuk, en het was inderdaad herfst weer! Gelukkig wordt het deze week verder lekkerder weer, ik ben nog niet toe aan de herfst hoor!

 4. Anna 19 augustus 2015 / 10:01

  Fijne foto’s, mooi met al dat groen! Leuke outfit, ik ben dol op denim jackets.

 5. Tessa 19 augustus 2015 / 10:22

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!! Je outfit is echt heel erg leuk!

 6. Laura • Lauresque 19 augustus 2015 / 12:59

  Aaaah ik ben helemaal weg van je outfit. Zou ik ook zó aan kunnen trekken :) Leuk trouwens dat jullie de macarons hebben geprobeerd! Lekker zijn ze hè? X

 7. laura 19 augustus 2015 / 17:08

  Jullie zijn allebei twee hele leuke en mooie meiden! Leuke foto’s zijn het geworden. Ik heb nog nooit zo heel veel zin in de herfst, eerlijk gezegd. Lov.

 8. Didem - Fluffylifestyle-nl 19 augustus 2015 / 18:09

  Super mooie foto’s! Ik heb zelf helaas totaal geen zin in de herst, ik ben juist een enorm zomerpersoon, haha :) Maar de winter vind ik nóg erger (ik vind de kou verschrikkelijk) maar hé, daarna komt wel weer de lente! Haha ik moet dus weer een tijdje wachten tot mijn favoriete tijd van het jaar komt. Ik ben toevallig bij de blog gekomen door de foto’s op Luna’s instagram.

  Liefs,
  Didem

 9. nienke 19 augustus 2015 / 19:06

  Eline je ziet er zo mooi uit!! ik vind je haar nog steeds zo leuk <3 en yay herfst! :-) fijnste seizoen (of winter. Ze vechten nog om de eerste plek) !

 10. Emma 19 augustus 2015 / 19:44

  Wat een mooie outfit heb je aan! Superleuke foto’s ook<3 Van mij mag de herfst nog wel even wegblijven hihi!
  X Emma

 11. Sax and the Pretty 19 augustus 2015 / 19:46

  Het idee alleen al…herfst…bah. Maar, stiekem weet ik dan wel beter wat ik aan moet dan in de zomer. Dit soort outfits zijn zo fijn! x

 12. Lobke - Lovali 19 augustus 2015 / 20:41

  Oké wacht even. *Ahum, ahum*.. Lieve Eline, ik ben echt VERLIEFD op je outfit!! Oh EN DIE SCHOENEN!! De foto’s zijn echt leeeeuk. De herfstsfeer zit er helemaal in en zo, zo heb ik er wel zin in. Maar geef mij nog maar die heerlijke temperaturen van deze zomer. Maar die gezelligheid van de herfst? Jaa! Die wil ik eigenlijk (stiekem) een beetje wel, hihi. Wat leuk dat je met Luna hebt afgesproken. Onze meeting komt nog! Zodra ik goed en wel genezen ben (wat snel zal zijn), gaan we samen eens een keertje een koppie koffie drinken en vele foto’s schieten! Xx

  • Eline 19 augustus 2015 / 21:29

   ZO LIEF. Ik ben nog steeds zo enorm blij met mijn schoenen inderdaad, ik vind ze zo leuk :) (Ik wil nog Dr. Martens maar dit zijn prima look-a-likes (ze zitten alleen een stuk warmer door het nepleer, maar daar moet ik dan maar genoegen mee nemen)!
   Ik heb stiekem ook wel zin in de gezelligheid van de herfst hoor, al vind ik de zomer ook enorm fijn.

   En ik heb er heel veel zin in! In de herfstvakantie maar even kijken? X

   • Lobke - Lovali 22 augustus 2015 / 12:12

    Ja, hoor! Ik heb het even genoteerd: ‘Heel de herfstvakantie vrijhouden voor een meeting met die lieve Eline’ hihi! X

 13. Mei Qi 20 augustus 2015 / 19:04

  Dit is inderdaad een goeie plek! Het ziet er super schattig uit! En je outfit is super mooi! Ik vind je schoenen + spijkerjasje erg gaaf! Hopelijk heb je het leuk gehad met de andere bloggers. Lijkt me ook gaaf (en eng) om andere bloggers te meeten!

  • Eline 20 augustus 2015 / 21:10

   Ik vind het van te voren altijd heel spannend hoor! (Gelukkig had ik Luna al eerder gezien.)
   Ik denk dat wanneer je het vaker doet, het steeds minder eng wordt.
   Maar het is ook heel gezellig natuurlijk :)

 14. Iep 21 augustus 2015 / 11:33

  Oooh, dat klinkt als een hele gezellige middag!
  En het zijn super fijne foto’s. Ik kan ook niet wachten totdat de herfst begint hihihi!
  Liefs Iep

 15. Britt • Annebrittures 21 augustus 2015 / 21:34

  Je bent wel een echte Pull & Bear fan precies! Ik wilde al dat de herfst begon, want die temperaturen dat je je voelt als een smeltend ijsje is niet aangenaam vind ik. En je schoenen zijn zo leuk met deze outfit! I like it! De locatie is zo fotogeniek en ooh, waarom woon ik niet in Utrecht, haha. Hier in België zijn er ook plannen voor een meeting, maar ik ben nog steeds ‘bang’, het lijkt me echt heel eng in het begin. ik snap trouwens ook niet hoe sommige bloggers zo’n vier hotspots op een middagje kunnen doen. Ik zou ontploffen.

  • Eline 22 augustus 2015 / 00:07

   Haha, ja, je hebt helemaal gelijk, het begint een beetje ernstig te worden :) Ik wil misschien wel vaker outfitposts gaan doen, maar ik heb inderdaad behoorlijk wat kleding van Pull&Bear en ik wil wel gewoon outfits fotograferen waar een beetje variatie qua merken in te vinden is, lol. Ik had deze vakantie even een ‘Pull&Bear-vrije periode’ ingelast, maar na drie weken kon ik het toch niet meer houden, haha.

   En over dat meeten, toen ik naar de meeting van Naomi en Laura ging vond ik het ook dóódeng. Ik vind het veel fijner om gewoon met een iemand af te spreken. Maar ik begin het iets vaker te doen, en het wordt langzaam minder spannend, hihi.
   Over die hotspots: I feel you! (Toch lijkt het me enorm leuk om zelf ook een keer een hotspottour door Utrecht te doen/maken, al wordt het dan waarschijnlijk verspreid over meerdere dagen ;) ) X

 16. Luna 22 augustus 2015 / 09:05

  Wat een mooi fotoplekje! Je outfit vind ik ook heel leuk! Klinkt gezellig je dagje met Luna. Ik heb eigenlijk best zin in de herfst. Sweaters dragen, thee drinken.. De koude maanden vind ik eigenlijk wel lekker knus, haha :)

 17. Kim 30 augustus 2015 / 19:43

  Je hebt zo’n leuk en lief gezichtje. Super leuke outfit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *