Outfit • over het fijnste vest ooit

Processed with VSCOcam with a6 preset

Niets is vervelender dan een winkel inlopen, spontaan verliefd worden op iets prachtigs, en tot de ontdekking komen dat je er eigenlijk helemaal geen geld voor hebt. (Na een behoorlijk aantal van deze momentjes besloot ik dan ook om weer om zoek te gaan naar iets om geld mee te verdienen (kleine update over de Pull & Bear situatie: nog steeds niks gehoord, ik moet het eigenlijk van mezelf naar de winkel zelf om het te vragen, maar ik heb er niet zo’n zin in of zo).)
Dat overkwam me toen ik Pull & Bear inliep (dit soort dingen gebeuren me ook alleen bij Pull & Bear, kan geen toeval zijn), en dit vest zag.

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

cardigan PULL & BEAR | denim blouse H&M | jeans PULL & BEAR | shoes PULL & BEAR

Toen ik wél weer geld had, ging ik terug, kreeg ik in eerste instantie een kleine hartverzakking (want de vesten hingen er niet meer – ze waren alweer verplaatst), maar kwam alles goed toen ik er nog één zag hangen, in mijn maat. Ik huppelde nog net niet naar de paskamer, en uiteindelijk bleek hij nog fijner te zitten dan ik gedacht had.

Wederom weer een outfit met enorm veel Pull & Bear (dit woord komt echt te veel voor in dit artikel, sorry not sorry) items, maar ik kon het weer niet laten. In de zomervakantie ging ik expres naar andere kledingzaken omdat ik dit soort outfits wilde vermijden, maar na drie weken hield ik het niet meer en spendeerde ik mijn resterende geld toch weer bij mijn favoriete kledingwinkel. Oeps.

Mijn haar groeit trouwens ineens weer zo enorm snel, en ik weet niet zo goed wat ik er mee wil. Eén ding is zeker: ik wil het kort houden. Het is meer dat ik nu weer enigszins normale staartjes/kotjes in kan doen, en dat is af en toe wel eens fijn ( to be honest: staartjes zien er nog steeds niet fatsoenlijk genoeg uit voor school, maar voor sporten gaat het prima). En toch vind ik het alweer te lang, of zo. Ik heb echt geen idee.

VOEL JIJ JE SCHULDIG ALS JE VOOR DE ZOVEELSTE KEER IETS BIJ JE FAVORIETE KLEDINGWINKEL KOOPT?

foto’s door Luna
www.luna-michelle.com

9 Comments

 1. nienke 21 oktober 2015 / 08:44

  Aaah je ziet er zo leuk uit! Je vest is zo mooi en ik heb nog steeds een gigantische crush op je schoenen. En ik ga vandaag naar de Pull & Bear hahahahahhha over een paar uur ben ik blut joe :-)

 2. Eline 21 oktober 2015 / 09:09

  Wat een leuk vest, het ziet er zo heerlijk uit. Zeker nu het kouder word en je er helemaal in weg kan kruipen.

 3. Sophie 21 oktober 2015 / 10:29

  Ik heb ook een gigantische crush op je schoenen, en je vest is ook heel mooi!

 4. Mei Qi 21 oktober 2015 / 11:14

  Mooie vest is het! Je hele outfit bestaat inderdaat uit de Pull&Bear hihi. Niet erg hoor, ik heb soms ook een hele outfit aan die van dezelfde winkel komen!

 5. Britt • Annebrittures 21 oktober 2015 / 19:37

  Ik heb hetzelfde!!! Mijn haar begint nu vrij ‘lang’ te worden. (Het komt eigenlijk gewoon tot mijn schouders hoor, haha.) Maar morgen ga ik er een stuk af laten knippen tot het een bob/lob is, hihi. Dat vest ziet er zoooo fijn uit, serieus En pull & bear is gewoon kei leuk dus da’s logisch dat meer dan de helft van je garderobe daaruit bestaat.

 6. Anneleen 22 oktober 2015 / 12:39

  Wat een mooie vest en zo’n leuk kleurtje! :) staat je goed!

 7. Mylou 1 november 2015 / 15:53

  Dat vest ziet er inderdaad heel fijn uit, staat je ook erg leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *