shop update! (+ uitverkoop!)

Edit: ik schreef dit al eerder dus houd in gedachten dat dit voornamelijk over de eerste weken van de zomervakantie gaat.

De afgelopen weken was ik vrijwel elke dag aan het tekenen (als ik thuis was), en dat was niet zonder doel: ik heb eindelijk kaarten laten drukken! Het duurde even voordat ik echt tien afbeeldingen had gemaakt waar ik echt tevreden over was (#perfectionisme), maar toen dat eenmaal het geval was konden ze gedrukt worden. Ik ontving de kaarten van het weekend en ze zijn nu te koop in mijn Etsy shopje!

Ze zijn allemaal 1,50 per stuk, en de verzendkosten zijn € 1 (naar Nederland). (Maak me blij en koop er eentje <3)

uitverkoop!

(Sorry voor de verfvloer) (en de niet zo mooie iPhone foto)

Omdat ik nu kaarten heb laten drukken is en dus ook andere dingen verkoop naast de kaarten die ik met linosnede maakte (die hierboven dus), is mijn shop niet meer zo’n mooi geheel als ik zou willen. Omdat de linosnede fase nu zo goed als voorbij is (na een aantal maanden), en ik eigenlijk zo snel mogelijk van de kaartjes af wil, heb ik besloten een uitverkoop te doen! Alle kaartjes hierboven mogen weg met 50 % korting. De prijzen zijn dan als volgt (van links naar rechts):

Ennnnn ik zie nu dat ik een kaart op de foto vergeten ben, deze kaart is nu € 0,75 (!!)

De uitverkoop is precies twee weken, vanaf vandaag (22 augustus dus) tot en met 5 september (dan zit ik weer op school, help). Ik denk dat ik de overgebleven kaartjes dan verwijder van Etsy!

happy shopping! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *