summer on film • part one

Het duurde even (wat alles te maken heeft met het feit dat ik echt even (of eigenlijk al een behoorlijke tijd) niet zo goed weet wat ik nou met mijn blog aan moet – maar daar schrijf ik wel een andere keer over), maar hier ben ik dan eindelijk met mijn analoge foto’s!

Een tijdje geleden kocht ik een Canon AV-1, en sindsdien begon ik steeds meer analoog te fotograferen, tot er eigenlijk een moment kwam dat ik álleen maar analoog fotografeerde. Ik heb geen idee of het iets tijdelijks is, maar ik ben even helemaal klaar met mijn DSLR en dat is ook wel prima.

Zie hier (een selectie) van het eerste rolletje met zomerherinneringen:

  

Ik liet mijn foto’s voor de verandering een keer niet bij de Hema ontwikkelen, maar bij een fotowinkel. Ik liet ze meteen digitaliseren (wat resulteerde in het feit dat ik de foto’s niet kon laten afdrukken omdat dat te duur werd, maar ik doe verder toch nooit iets met de afgedrukte foto’s), waardoor ik niet meer 36 foto’s zelf hoefde in te scannen, en daardoor foto’s overhield met slechte kwaliteit. Mijn tweede rolletje heb ik hier inmiddels ook al laten ontwikkelen, en ik denk dat ik er wel mee door ga!

fotografeer jij wel eens analoog?

4 Comments

  1. Emma 19 augustus 2017 / 16:51

    Wat een fijne foto’s!! Heerlijk die zomerse vibes<3 Wat handig om ze meteen laten digitaliseren! X

  2. Laura 19 augustus 2017 / 21:08

    echt tof dat ze allemaal analoog zijn! ik heb zelf nog nooit met zo’n camera geschoten, maar ik ga het ook niet doen denk ik.

  3. Sonja 20 augustus 2017 / 12:28

    Ik wilde al gaan vragen hoe je ze zo mooi ingescand had, maar dit verklaart het! Zo veel beter dan ze eerst laten ontwikkelen bij HEMA en dan zelf gaan lopen scannen, zoals ik altijd deed.. Mooie foto’s, nu heb ik ook zin om mijn analoge camera weer tevoorschijn te halen! Fijne zomer nog! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *