Over

Hoi!

Ik ben Eline. Ik ben 18 jaar zit inmiddels (bijna) in mijn tweede jaar op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (waar ik ook vandaan kom). Ik doe Illustration en dat is helemaal leuk. Hieruit kun je denk ik wel opmaken dat tekenen één van mijn grootste hobby’s is, maar de reden dat ik mijn blog startte had toch echt met twee andere hobby’s te maken: schrijven en fotograferen.

Verder houd ik enorm van lezen, reizen, series/filmmarathons, goede gesprekken en úren in koffietentjes zitten. Ik ga vrijwel 70 % van mijn dagen make-up loos door het leven, heb een hele zolder voor mezelf waar ik me lekker kan afzonderen (en rommel kan maken – daar ben ik nogal goed in namelijk), besteed geen dag zonder muziek (oftewel Spotify) en waarschijnlijk heb je nu ook wel gemerkt dat ik geen normaal stukje kan schrijven zonder er tienduizend haakjes met opmerkingen bij te zetten. Vind ik leuk.

Mijn blog is dé plek waar ik alles deel wat me bezighoud en wat ik leuk vind. Dit betekent dat ik over behoorlijk wat dingen schrijf, maar ik vind het juist leuk dat ik me wat betreft mijn blog niet aan een bepaald thema hoef te houden.

Ik ben ongetwijfeld nog van alles vergeten, maar nu weet je in ieder geval iets meer over me. Heb je toch nog iets te zeggen/te vragen? Je kunt me een mailtje sturen (info@allesovereline.nl) of een reactie achterlaten!

heel veel liefs!

(Ik maak trouwens foto’s met een Canon EOS 700D en een 50mm 1.8 lens. Mijn foto’s bewerk ik met VSCO cam.)